Sony Xperia Z3 Compact - Ndihma në meny dhe aplikacione

background image

Ndihma në meny dhe aplikacione

Disa aplikacione dhe cilësime kanë ndihmë të disponueshme në menynë e opsioneve,

gjë që normalisht tregohet nga në aplikacionin e caktuar.